اینترنت از زمانی که وارد عرصه ارتباطی جهانی شد توانست به آسانتر کردن راه های ارتباطی کمک کند. در همین حال افراد بسیاری هم تلاش کردند تا از این تکنولوژی جدید سوء استفاده کنند و از اطلاعات دیگران برای منافع شخصی خود استفاده کنند.
البته نکته قابل توجه این است که این نتایج بر اساس آدرس آیپی منبع حمله به دست آمده است و لزوماً نمیتواند مشخص کننده محل حمله کننده واقعی باشد.
افزایش استفاده از تلفن های همراه برای انجام عبور بانکی باعث شده که قربانیان سایبری افزایش یابد.
آمریکا به دلیل میزبانی بسیاری از سرورهای دولتی و شرکت های مطرح در این کشور، مکرراً مورد حملات سایبری قرار میگیرد. طبق گزارش فدرال امریکا سال گذشته سرویس های اینترنتی بیش از 3000 شرک آمریکایی هک شدند.
جالب آنکه ویتنام نیز جز کشورهایی است که بسیار مورد حملات سایبری قرار میگیرد.
روسیه به دلیل عمل نکردن به بسیاری از موظع استاندارد امنیت سایبری و سیاست های ناکارآمد بسیار در مقابل حملات امنیتی شکننده نشان داده شده است.
بزرگترین حمله سایبری تاریخ
فروردین ماه سال گذشته دعوای میان یک گروه ضد هرزنامههای اینترنتی (اسپم) و یک شرکت ارائه خدماتی میزبانی شبکه موجب کند شدن سرعت اینترنت در سطح جهان شد. در نتیجه این درگیری اینترنتی خدمات اینترنت سراسر جهان دچار اختلال شد و زیرساخت اصلی شبکه جهانی بر اثر ازدحام به وجود آمده در معرض انسداد قرار گرفت.
ماجرا از آن جا شروع شد که «اسپم هاوس» که یک گروه ضدهرزنامههای اینترنتی است شرکت هلندی «سایبربانکر» را به فهرست ارسال کنندههای هرزنامه خود افزود. اسپم هاوس که دارای دو دفتر در لندن و ژنو است با استفاده از فهرست سیاه ارسالکنندگان هرزنامه، پیامهای ناخواسته کاربران اینترنتی را از حسابهای کاربری رایانامه (ایمیل) آنها حذف میکند. «سایبر بانکر» هم که یک شرکت ارائه کننده خدمات میزبانی شبکه است میگوید میزبانی تمامی سایتها «به استثنای سایتهای حاوی مطالب تروریستی یا سایتهای غیر اخلاقی» را میپذیرد.
در این نمودار میتوانید به ترتیب کشورهایی را مشاهده کنید که بیشترین حملات اینترنتی از آنها آغاز میشود.
برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگ تر، کلیک کنید
.: Weblog Themes By Pichak :.